Waarom kiezen voor een keramische coating?

Wat een Keramische coating juist doet is simpel. Door een coating aan te brengen leg je eigenlijk een dun hard laagje over de lak. Dat laagje gaat er ten eerste voor zorgen dat uw wagen harder gaat blinken en de wet look heeft zoals bij een wax. Ernaast is een coating water en vuilafstotend waar door de auto veel minder gewassen moet worden (= minder waskrassen). Verder heeft de coating nog een hele boel andere voordelen. Er kan ook niets in de lak trekken, beter resistend tegen micromarring, …

 
Voor dat wij een coating aanbrengen moet de lak zo goed mogelijk voorbereid worden. Dat wil zeggen dat wij de auto gaan wassen tot in detail, gaan kleien, polieren ( ook voor nieuwe wagens), ontvetten. Heeft u verder nog vragen hierover aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Wij hebben verschillende soorten van keramische coatings. Het verschil van coating ligt zicht vooral in de sterkte, gladheid, glans en hoe lang de coating op de lak blijft. Wij gaan het nu hebben over onze twee favorieten.

EXO (18 - 24 maanden bescherming)

EXO is de goedkoopste keramische coating die wij aanbrengen. Dit wil niet zeggen dat dit geen goede coating is. Deze coating is heel waterafstotend maar is niet zo kras resistent

 

Duur nieuwe wagen 1 tot 2 dagen.

Duur gebruikte wagen 2 tot 3 dagen.

 

Prijs nieuwe wagen (kleine wagen): €726 incl. btw.

Prijs niet nieuwe wagen (kleine wagen): €847 incl. btw.

 

LET OP DE PRIJZEN ZIJN VANAF PRIJZEN!

 

CSL + EXO ( 3 - 5 jaar bescherming)

CSL + EXO is de meest beschermde coating die wij aanbieden. Zoals op de afbeelding hieronder zie je dat deze combinatie het beste scoort. Wij hebben al heel wat coatings gezien/aangebracht ook van andere merken, deze spring met kop en schouder boven uit. Na het voorbereiden van de lak gaan we eerst een laag CSL aanbrengen erna leggen we er ook nog een laagje EXO over de lak. Met zijn prestaties op het gebied van glans, microkras- en vuilbestendigheid, is Gtechniq Crystal Serum Light + EXO op dit moment de beste oplossing voor langdurige bescherming op de markt.

 

Duur nieuwe wagen 1 tot 2 dagen

Duur gebruikte wagen 2 tot 4 dagen naargelang de staat van de lak.

 

Prijs nieuwe wagen (kleine wagen): €847 incl. btw.

Prijs gebruikte wagen ( kleine wagen) €1000 incl. btw.

 

LET OP DE PRIJZEN ZIJN VANAF PRIJZEN!

 

Je kan meer dan alleen de lak beschermen met een coating.

Bescherm jouw velgen en remklauwenu00a0 tegen remstof, vuil en vlekken. Onze keramische coating is speciaal gemaakt om onder extreme temperaturen nog steeds zijn werk te doen. Door het hoog waterafstotend effect zijn uw velgen veel makkelijker te reinigen waardoor remstof geen kans krijgt om in uw velgen te bijten.

 

Geschikt voor alle soort velgen.

 

Duur nieuwe velgen coaten: 3/4 uur (+ 12 uur curen)

 

Prijs nieuwe velgen coaten: €242 incl btw

 

Voor beschadigde velgen of velgen dat een eerst een behandeling nodig hebben kan je ons altijd contacteren.

Bescherm de externe kunstof delen (trims) van je wagen. UV licht, zure regen en andere invloeden kunnen de externe kunstof delen in enkele maanden beschadigen. Hierdoor gaan de zwarte trimsu00a0 er dof en grijs uitzien. Om de trims zo goed mogelijk te beschermen hebben wij een keramische coating die heel goed hecht op dit soort oppervlaktes.

 

Geschikt voor alle externe kunstofdelen.

 

Duur voor het coaten hangt af van de hoeveelheid aan kunstof delen .

 

De prijs hangt ook af van de hoeveelheid aan kunstofdelen.

bescherm de ramen van je wagen met onze keramische window coating.                         

Deze bescherming zorgt ervoor dat de ramen zeer waterafstotend worden, dit bevorderd het zicht wanneer het wat slechter weer is.                                        

Insecten/hars/enz.. zullen ook veel gemakkelijker van de ruit te verwijderen zijn

Geschikt voor al de ramen rondom de wagen.

Duur: +/- 3 uur voor al de ramen te coaten

Prijs: €150 excl btw.

 

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: